Kecskesajtos-paradicsomos minipite

Összemorzsoljuk a fagyos vajat a liszttel, majd gyorsan összegyúrjuk a többi hozzávalóval. Hagyjuk öt percig pihenni. Utána kinyújtjuk, köröket szaggatunk belőle, és kibélelünk vele picike piteformákat. Legalább egy órára betesszük a hűtőszekrénybe.

Közben a paradicsomot megmossuk, felkarikázzuk, rácsra tesszük, picit besózzuk, majd rövid idő múlva óvatosan kinyomkodjuk, így nem fogja eláztatni a tésztát.

Kivesszük a hideg tésztát. Mindegyik kis kosárka aljába szórunk egy kevés morzsát, majd megkenjük krémsajttal. A tetejére rendezzük a paradicsomot. 180 fokra felmelegített sütőben sütjük. Félidőben kivesszük, rámorzsoljuk a sajtot, és készre sütjük. Bazsalikomlevelekkel díszítjük.

Kecskesajtos-paradicsomos minitorták

kaloria 260 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.