Kecskesajttal töltött óriásravioli
A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, pici sóval meg az olívaolajjal, és jól kidolgozzuk. 20-25 percig gyúrjuk, amíg a felülete szép fényes nem lesz. A kecskesajtot lereszeljük, és összegyúrjuk a vajjal. Sóval, borssal és finomra vágott snidlinggel ízesítjük. A tésztát vékonyra nyújtjuk, és két egyforma lapra vágjuk. Az egyik oldalt enyhén megkenjük vízzel, és 10-12 cm távolságra elrendezzük rajta a kecskesajtkupacokat. Ezután betakarjuk a másik tésztalappal, kinyomkodjuk alóla a levegőt, és egy 10 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk a raviolikat. Forrásban levő vízben kifőzzük, leszűrjük, és olívaolajjal lelocsoljuk. Sajt- vagy paradicsommártással tálaljuk.