Kapcsos tortaformába fektetjük a piskótalapot, megkenjük az eperlekvárral.
A túrót áttörjük, összekeverjük a kefirrel, az eperlekvárral, a finomra reszelt fehér csokoládéval, egy-két evőkanál frissen préselt lime-lével és a vaníliaőrleménnyel.
A zselatint körülbelül fél deci hideg vízbe áztatjuk pár percre. Utána forrásig melegítjük, majd hőkiegyenlítéssel összedolgozzuk a kefires-eperlekváros krémmel.
A két deci tejszínből habot verünk a két evőkanál porcukorral. Ha kezd dermedni az eperlekváros krém, akkor beleforgatjuk a tejszínhabot. Rákanalazzuk a lekvárral megkent piskótára, és pár órára betesszük a hűtőszekrénybe dermedni.
A tetejére kerülő tejszínt felforraljuk pár levélke mentával. Hagyjuk állni tíz percig, majd átszűrjük, és jéghidegre hűtjük. Tálalás előtt a porcukorral habbá verjük. Rákenjük a torta tetejére, végül rászórjuk a kockákra vágott friss epret, és mentalevelekkel díszítjük.