Kefires tavaszi zöldsaláta

A tojásokat keményre főzzük.

A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát felcsíkozzuk, a salátát falatnyi darabokra tépjük vagy vágjuk, a paradicsomot vékony cikkekre metéljük. A lila hagymát vékony félkarikákra vágjuk, az uborkát és a retket felkarikázzuk, a paprikát felkockázzuk. Keverőtálba tesszük.

Hozzáadjuk a felkarikázott főtt tojásokat, óvatosan összeforgatjuk. Összekeverjük a kefirt a lereszelt fokhagymával, ízlés szerinti mennyiségű sóval és borssal. Tálalás előtt ráöntjük a salátára, és összekeverjük.

Vajon pirított kalács zöldfűszeres ricottakrémmel, rukkolával és retekkel

kaloria - CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink