Forrás: Lapos Rebeka

Kelkáposzta dióval, vörös áfonyával és hajdinapalacsintával

Megtisztítjuk a kelkáposztát, leveleire szedjük, csíkokra vágjuk, és kevés felforrósított zsiradékon átforgatjuk.

A diót durvára vágjuk. A citrom levét kifacsarjuk, elkeverjük az olajjal, sózzuk, borsozzuk.

Összekeverjük a kelkáposztát, a vörös áfonyát, a durvára vágott diót, és nyakon öntjük a citromos öntettel.

A hajdinalisztet simára keverjük egy kis vízzel és egy nagy csipet sóval, majd beleadjuk a két egész tojást. Annyi vizet adunk hozzá, hogy sűrű palacsintatészta állaga legyen. Kivajazott serpenyőben kicsi, vastag palacsintákat sütünk belőle.

kaloria 320 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Lapos Rebeka

Ajánlataink