Kemencében sült kacsacomb

Kemencében sült kacsacomb

Éles késsel bekockázzuk a kacsacombok zsíros bőrét. Mindkét oldalukat bedörzsöljük sóval, frissen darált fekete borssal. Egy közepes tepsibe lerakjuk a bedörzsölt combokat (semmiféle zsiradék nem kell alá). A zöld fűszereket megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk, és a kacsahús közé dugdossuk. Alufóliával lezárjuk. A jó meleg kemencébe toljuk (vagy a 160-170 fokra felfűtött sütőbe), és legalább két-két és fél órán át pároljuk. Ekkor levesszük róla a takarást, és ha szükséges, akkor forró sütőben rápirítunk a tetejére, hogy jó ropogós legyen a bőre.

kaloria 380 CAL
ido 190 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink