Kemény tojás háromféle krémmel

Mogyorós fűszerkrém

A mogyorós fűszerkrémhez összekeverjük a creme fraîche-t a tejföllel, az aprított mogyoróval, az olajjal meg a finomra vágott zöldfűszerekkel. Sóval, borssal és Worcester-mártással ízesítjük.

Mustárkrém

A mustárkrémhez elhabarjuk a tojássárgájákat, vékony sugárban belekeverjük az olajat, sűrű majonézt készítünk. Azután összekeverjük a mustárral, a creme fraîche-sel, a narancs levével és reszelt héjával. Sóval és borssal
ízesítjük.

Vinaigrette

A vinaigrette-hez alaposan elkeverjük a mustárt az ecettel, a sóval meg a borssal. Az olajat egy villával belekeverjük, végül hozzáadjuk az almalét, a lereszelt almát, a kockákra vágott mogyoróhagymát és zellert. Sóval és borssal ízesítjük.

Továbbá

Megtisztítjuk, félbevágjuk, és finomra vágott zöldfűszerekkel megszórva tálra rendezzük a tojást. Ropogós bagettel és a háromféle mártással adjuk asztalra.

kaloria 490 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink