Kéményseprőgulyás

Kéményseprőgulyás

A leveshez a húst apró kockákra vágom. A felaprított vöröshagymát a zsíron megpirítom. Elkeverem benne a pirospaprikát, hozzáadom a húst, majd néhány percnyi pirítás után felengedem vízzel. Ízesítem a fűszerekkel, majd az apróra vágott burgonyával készre főzöm.

Gombóc

A gombóchoz a húst és a zöldségeket megdarálom. A tojással, a liszttel, az apróra vágott vöröshagymával, a szétnyomott fokhagymával meg a fűszerekkel összedolgozom, és a masszából diónyi gombócokat készítek. A forrásban lévő levesben kb. 10 percig főzöm. Ha kész, bőven meghintem apróra vágott petrezselyem zöldjével.

kaloria 520 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink