Kentucky sült csirke

Egy aprítógép tartályába tesszük az összes fűszert, és pár fordulattal porállagúra daráljuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel a csirkedarabokat, és hagyjuk állni egy kicsit.

Összekeverjük a kétféle lisztet, adunk hozzá ízlés szerinti mennyiséget a fűszerkeverékből (a maradékot jól záródó dobozban eltesszük egy következő alkalomra).

Bő zsiradékot forrósítunk egy mély edényben. Az írót sózzuk és borsozzuk. A csirkedarabokat megforgatjuk először a fűszeres lisztben, utána az ízesített íróba mártjuk, végül ismét megforgatjuk a lisztben. Azonnal beleeresztjük a forró zsiradékba, és ropogósra sütjük.

Ragacsos csirkeszárny zöldbabos burgonyával

kaloria 370 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink