Előkészítjük a tölteléket. A sonkát apró kockára vágjuk, egy serpenyőben egy kávéskanál vajon megpirítjuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. A sajtot lereszeljük, az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk, a petrezselyem zöldjét durvára vágjuk.
Egy nagy keverőtálban elektromos habverővel habosra kavarjuk a puha vajat a sóval, a cukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat. Szép lassan hozzáöntjük a tejszínt, a joghurtot, a citromlevet, végül belekeverjük az őrölt köményt és borsot is.
Összekeverjük a lisztet a sütőporral, és beledolgozzuk a vajas alapba, most már fakanállal. Végül eloszlatjuk benne a tölteléket is.
Egy vagy két szögletes formát papírral kibélelünk, belesimítjuk a tésztát, és 180 fokra előmelegített tepsiben 30-40 perc alatt megsütjük. Csak akkor szeleteljük, ha kihűlt.