Tészta
A tésztához a sütőporos lisztet a cukorral, a puha vajjal,
a tojássárgájával és annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmas, jól nyújtható tésztát kapjunk. 3 egyforma részre
osztjuk.
Diós hab
A diós habhoz a tojásfehérjét habbá verjük a kanalanként
hozzáadott cukorral, végül óvatosan beleforgatjuk a diót is. Az egyik tésztacipót lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy 25 × 35 cm-es kivajazott tepsibe helyezzük. A diós
hab egyharmadát egyenletesen elsimítjuk rajta, majd előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) megsütjük. A maradék hozzávalókból ugyanígy még 2 lapot sütünk.
Krém
A krémhez a pudingport a tejjel meg a cukorral sűrűre
főzzük, majd időnként megkeverve kihűtjük. A vajat habosra keverjük, és a hideg pudingot kanalanként hozzáadva simára dolgozzuk. A krémmel megkenjük tésztalapok diós felét, végül a lapokat egymásra rétegezzük.