Kókuszos tiramisu egzotikus gyümölcsökkel

Leszűrjük a gyümölcskonzervet, a levére most nem lesz szükség. A gyümölcsökre ráreszeljük a lime héját, facsarunk rá a levéből, és meglocsoljuk a kókuszlikőrrel. Hagyjuk állni egy fél órát legalább.

A mascarponét elektromos habverővel legalább öt percig verjük a lime maradék levével, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Utána fakanállal eloszlatjuk benne a joghurtot.

Poharakba rétegezzük a tört keksszel és a gyümölcskonzervvel együtt, végül a tetejébe nyomunk egy-egy egészben hagyott kekszet, és erre is teszünk díszítésképp pár szem színes, apró cukrot.

Hamis gesztenyés piskóta

kaloria 510 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink