Tészta
Kevés langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A
lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahomérsékletű
tojássárgájákat, a felfuttatott élesztőt, beleszórjuk a
sót meg a maradék cukrot. A langyos tejet csak adagonként adjuk hozzá, közepesen lágy kelt tésztát dagasztunk belőle. Cipót formázunk belőle, letakarjuk, és hagyjuk a duplájára kelni. Ekkor lisztezett deszkára borítjuk, és minél nagyobbra kinyújtjuk. Ráreszeljük a vaj felét (a reszelő durvábbik oldalát használva). Összehajtogatjuk. Tíz perc múlva ismét kinyújtjuk, ráreszeljük a vaj másik felét, ismét hajtogatjuk. Újabb tíz perc pihentetés után megint kinyújtjuk.
Krém
A töltelékhez összekeverjük a puha vajat a kókuszreszelékkel, a porcukorral és a vaníliás cukorral, megkenjük vele a tésztát. Felcsavarjuk, mint a bejglit. Éles késsel centi vastag szeletekre felvágjuk. Sütopapírt terítünk egy-két lapos tepsibe, áttesszük a csigákat. Ügyelünk arra, hogy ne legyenek egymáshoz túl közel. 190 fokos sütőbe toljuk, és pirosra sütjük.