Tészta
Az öt tojássárgáját a cukorral és fél deci langyos vízzel
habosra keverjük, majd adunk hozzá még fél deci langyos
vizet és 1 deci olajat. Jól összedolgozzuk. A liszttel
elvegyítjük a sütőport, hozzáadjuk, a végén pedig az öt
tojásfehérjéből vert habot is beleforgatjuk. Kétfelé osztjuk,
az egyikbe a kakaó, a másikba a reszelt citromhéj kerül.
Jól kivajazott, lisztezett, közepes tepsibe öntjük felváltva,
s fakanállal óvatosan elhúzogatjuk, hogy cirmos legyen.
Előmelegített sütőben körülbelül 20 percig nagy lángon,
majd tűpróbáig takarékon sütjük.
Krém
Felverjük a négy tojásfehérjét a cukorral a krémhez,
hozzákeverjük a kókuszt. Rákenjük a meleg tésztára, és
5-10 percre visszatesszük a sütőbe, hogy megszáradjon
a hab.
Máz
Ha kihűlt, bevonjuk a tetejét olvasztott csokival. Kockára vágva kínáljuk.