Előkészítés: 45 perc Sütés: 10-12 perc
A gáztepsi alját ostyalappal kibéleljük.
A kókuszos krémhez a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet. Rákenjük az ostyára, és közepes tűznél rózsaszínre sütjük.
Megfőzzük a pudingport a tejben. A puha vajat habosra keverjük a kávéval és a porcukorral, majd összevegyítjük a kihűlt pudinggal. A kisült tésztára kenjük.
A tejszínt felmelegítjük, feloldjuk benne a darabokra tört csokit, és rákenjük a sütemény tetejére. Ha megdermedt, hosszúkás csíkokra vágjuk.
Komlói olvasónk, Lovas Sándorné már magazinunk indulása idején, 2006-ban megírta nekünk unokái kedvenc süteményének, ennek a kókuszos krémesnek a receptjét. Nagyon kiadós tészta, ráadásul az íze is remek. Gyakran készíti, az ifjúság nagy örömére.