Kókuszos tökleves

Kókuszos tökleves

Felforrósítjuk az olajat egy edényben. Egyszerre beledobjuk a kockákra vágott tököt és vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a feldarabolt gyömbért és a felkarikázott csilit. Kicsit átpirítjuk, majd felöntjük az alaplével (vízzel), és körülbelül félórán át főzzük lefedve. Beledobjuk a felaprított koriandert (egy-két szálat félrerakunk a tálaláshoz), majd botmixerrel pürésítjük a levest. Hozzáadjuk a kókusztejet, azzal ismét felforraljuk. Zöldcitrom-lével, sóval, borssal és pici cukorral ízesítjük. Kivájt tökben tálaljuk, korianderrel megszórva.

kaloria 80 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink