Tészta
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd kettéosztjuk a tésztát. A felét betesszük a mélyhűtőbe, és megvárjuk, míg megfagy. A másik felét kinyújtva egy kivajazott-
kilisztezett, 25 × 35 cm-es tepsibe tesszük. Megkenjük baracklekvárral, és megszórjuk a lecsepegtetett, kimagozott meggyel.
Krém
A krémhez a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a kókuszreszeléket, majd a masszát rásimítjuk a meggyre. A fagyasztott tésztát ráreszeljük a kókuszos masszára, és betesszük az előmelegített sütőbe.
160 fokon körülbelül 60 percig sütjük.
A tetejére
A tetejére az étcsokoládét megolvasztjuk gőz felett, belekeverjük a rumot, és ezzel csepegtetjük le a megsült tészta tetejét. Kockákra vágva kínáljuk.