Forrás: Pásztor Tünde

Kolbászos gluténmentes krumplipizza

Héjastul, sós vízben megfőzzük a burgonyát. Még forrón meghámozzuk, és áttörjük. Szétterítjük egy deszkán, hagyjuk kihűlni.

Összekeverjük a lisztet a keményítővel, a sütőporral és a sóval, majd összegyúrjuk a hideg krumplival, az egész tojással és az olajjal. 8-10 egyenlő gombócra osztjuk, rizslisztes kézzel mindegyiket nyújtjuk.

Rárakjuk a vékony karikára vágott kolbászt, megszórjuk mákkal és szezámmaggal. 200 fokos sütőben addig sütjük, míg a széle ropogósra nem pirul.

Almás-savanyú káposztás malacragu

kaloria 140 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Az alaphoz:

1 dl étolaj

0.5 csomag sütőpor

5 dkg kukoricakeményítő

12 dkg rizsliszt

3 nagy burgonya

1 tojás

1 teáskanál só

A rakományhoz:

1 evőkanál szezámmag

1 szál cserkészkolbász

1 evőkanál egész mák

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink