Kolbászos párnácskák

Tészta

A tészta hozzávalóit egy mély tálban összedolgozzuk, sima tésztává gyúrjuk, és 30 percig hagyjuk a hűtőben pihenni.
A tésztát kinyújtjuk, és 5 × 5 cm-es négyzeteket vágunk belőle. Megtöltjük a kolbásztöltelékkel, majd párnácskákká formázzuk, és a tetejükbe ollóval kis ékformákat vágunk. Megkenjünk felvert tojással, és a 180-200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Töltelék

A kolbászt kiszedjük a bőréből. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, és megpirítjuk rajta a kolbászmasszát. Ha szükséges, utánafűszerezhetünk. (A lángolt kolbászt nem fontos elősütni.) Amikor átsült és morzsalékossá vált, félre húzzuk a tűzről, és hagyjuk kicsit hűlni.

kaloria 330 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.