Forrás: Petrovics György

Körözött, egy kicsit másképp

Körözött, egy kicsit másképp

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető vacsora. A körözöttet hússal, friss salátával együtt is tálalhatjuk, de melegszendvicsnek sem utolsó. A juhtúrót villával összetöröm, hozzákeverem a mustárt, a vajat, belereszelem a meghámozott hagymát. Köménymaggal
és pirospaprikával ízesítem. A kifliket (barnát és fehéret vegyesen) hosszában kettévágom, vékonyan megkenem vajjal és vastagon körözöttel. Tepsibe vagy hőálló
edénybe teszem, a tetejét megszórom egész köménymaggal és a lereszelt sajttal, majd az előmelegített, 180 fokos sütőben a sajt pirulásáig sütöm, ami mindössze öt-tíz perc.

kaloria 370 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Petrovics György

Ajánlataink