Kozáksapka
A tojássárgájákat 30 dkg porcukorral és a langyos vízzel habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, 2 evőkenál kakaót, a sütőport, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét. Ebből a masszából tésztát sütünk. Ha kihűlt, nagyobb pogácsaszaggatóval kivágjuk a kerek kucsmaformákat. Középen vízszintesen kettévágjuk, és rendesen megkenjük a krémmel.
A tejjel sűrűre főzzük a vaníliás pudingot. Ha kihűlt, 15 dkg vajat és 20 dkg porcukrot hozzátesszük, és jól összekeverjük. A sütemény oldalát is megkenjük a krémmel, majd kókuszreszelékben megforgatjuk. 3 evőkanál kakaóból, cukorból és vízből lassan felfőzve csokimázat készítünk. Ha besűrűsödött, belekeverjük a 10 dkg vajat. Minden darab tetejére csokoládémázat csorgatunk, így nyeri el végső formáját.