Krémes fánk
A tésztához a tejet elkeverjük az élesztővel. A tojássárgájákat, a porcukrot, a vaníliás cukrot meg az olvasztott, langyos margarint összekeverjük, majd
összedolgozzuk a liszttel, egy csipetnyi sóval és az élesztővel. A tésztát alaposan kidolgozzuk, meleg helyre tesszük addig, amíg a kétszeresére dagad. Ha megkelt, 1 cm vastagra nyújtjuk, és kis korongokat (kb. 5 cm átmérőjűket) szaggatunk ki belőle. Forró olajban kisütjük.
A fánkok oldalán apró lyukat készítünk a tortadíszítő cső végével, és megtöltjük őket a krémmel.
A kristálycukorból lassú tűzön karamellt készítünk. Amikor teljesen megolvadt, rálocsoljuk a krémmel töltött fánkokra. A karamell teljes megszilárdulása után
fogyasztható.
Krém
Amíg a fánkok hűlnek, hagyományos módon megfőzzük a pudingporból a használati utasítás szerinti vaníliakrémet. Ha kihűlt, nyomózsákba tesszük.