Elektromos habverővel maximális fokozaton legalább tíz percig keverjük az egész tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, míg egészen ki nem világosodik a massza, és a duplájára nem no a térfogata.
özben megolvasztjuk a vajat, apróra vágjuk az aszalt gyümölcsöket és a fehér csokit. A sütőporral elkevert lisztbe belevegyítjük az előkészített finomságokat (gyümölcs, csoki), majd fakanállal mindezt belevegyítjük a tojáshabba a langyos olvasztott vajjal és a tejszínnel együtt.
Egy 24 cm átmérőjű kerek formát kibélelünk sütőpapírral. Belesimítjuk a masszát, és 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Körülbelül 50 perc alatt sül át (tűpróbával tudjuk ellenőrizni). Hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután átrakjuk egy tortatálra.
Kikeverjük a kétféle krémsajtot a vajjal, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Vastagon rákenjük a hideg tésztára. Késsel megjelöljük a szeletek helyét, és mindegyik végébe teszünk egy-egy szem fizáliszt.