Kubai sertéssült

Kubai sertéssült

A karajt sózzuk-borsozzuk. A hozzávalókat egy tálban
vagy egy zárható zacskóban összekeverjük, és beletesszük a karajszeleteket is. Átforgatjuk, és minimum 4 órát, de inkább egy teljes éjszakát hagyjuk pácolódni a hűtőben. Néha megforgatjuk. Sütés előtt félórával kivesszük, és jól lecsepegtetjük a húst. Kevés olajon, közepes lángon mindkét oldalán 5-8 perc alatt készre sütjük. Egy tányérra tesszük pihenni, ezalatt a nedvek egyenletesen eloszlanak a húsban, és omlósabb, ízletesebb lesz. Közben a páclevet a serpenyőbe öntjük, és magas lángon 4-5 perc alatt visszaforraljuk sűrű mártássá. Leszűrve vagy szűrés nélkül a húsra kanalazzuk. Congrival tálaljuk.

kaloria 250 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

2 személyre

Ajánlataink