Előkészítés: 40 perc Sütés: 20 perc
A tejet felforraljuk a csipet sóval, pár percig főzzük benne darát, majd félrerakjuk, hagyjuk kihűlni. A tojások fehérjéből és a négy evőkanál cukorból kemény habot verünk (kis adagokban adjuk hozzá a cukrot). Habosra keverjük a tojások sárgáját a vaníliás cukorral, belevegyítjük a keményítőt és a narancshéjat. Összedolgozzuk a langyos vagy hideg kukoricadarával, végül beleforgatjuk a cukros tojáshabot is. Egy kivajazott közepes tepsibe öntjük (ne legyen túl magas), és 180 fokos sütőben megsütjük.
Közben egy kis edényben felrakjuk főni a fagyott gyümölcsöket. Ha felolvadtak, hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat. Még öt percig főzzük, végül besűrítjük a keményítővel. Ha levettük a tűzről, belekeverjük a rumot is. A tésztát háromszögekre vágjuk, a gyümölcsmártással és pár evőkanálnyi görög joghurttal tesszük az asztalra.