Előkészítés: 50 perc Párolás: 50 perc
Kicsi szeleteket vágunk a húsból, sózzuk és borsozzuk. Forró olajon megsütjük a szeletek mindkét oldalát. Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, majd, ha már az is üveges, rátesszük a felkarikázott kolbászt, a felkockázott füstölt húst, hozzáadjuk a paradicsompürét és a kockára vágott paprikát. Ha kell, pici vizet öntünk alá.
Jó tíz perc múlva hozzáadjuk a felszeletelt gombát is. Fedő nélkül főzzük. A gomba először sok levet enged, addig főzzük tovább, míg ez el nem tűnik alóla (zsírjára nem sül).
A májat felcsíkozzuk, és egy másik serpenyőben, kevés zsiradékon megsütjük. Végül hozzákeverjük a raguhoz a felaprított petrezselyemmel együtt. Friss kenyérrel tálaljuk.