Meglangyosítjuk a tejet, hozzákeverünk egy evőkanál kristálycukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, összekeverjük, és hagyjuk felfutni.
A lisztet a robotgép táljába szitáljuk, összekeverjük a sóval, hozzáadjuk a maradék cukrot, az egész tojást, majd a felfutott élesztőt is. Szépen kidagasztjuk a tésztát. Ha már elválik az edény falától, hozzáadjuk az olvasztott vajat is, és azzal is dagasztjuk még pár percig. Lisztezett keverőtálba tesszük, letakarjuk, és meleg helyen fél óráig kelesztjük.
Utána lisztezett felületre borítjuk, átgyúrjuk. Egy 4 mm vastag téglalappá nyújtjuk, 10 egyforma négyzetre felvágjuk. Mindegyik tésztadarabra teszünk egy-egy kanál lekvárt. Két szemközti csücsköt egymásra hajtunk középen. Sütőpapíros tepsire tesszük. Letakarjuk, és még 20-25 percig kelesztjük.
Végül lekenjük felvert tojással, megszórjuk durvára vágott dióval, és 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.