Forrás: Vár: a Speiz

Libamáj kenyérsalátával

Libamáj kenyérsalátával

A libamájat felhasználás előtt megtisztítjuk az erektől, majd
egyforma szeletekre vágjuk. Megsózzuk, meghintjük frissen őrölt borssal, azután roston megsütjük a kívánt állagúra.
A kenyérsalátához a kenyér belső részét félcentis kockákra
vágjuk, sütőben megpirítjuk. Összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a narancs- és citromhéjjal, a durvára aprított friss petrezselyemmel, és végül az olívaolajjal. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A sült libamáj mellé köretnek tálaljuk. Hagymalekvárt kínálhatunk mellé.

kaloria 520 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink