Majonézes kukoricával töltött paradicsom

A paradicsomoknak levágjuk a tetejüket, kivájjuk a belsejüket (ezekre most nem lesz szükség). Egy keverőtálba nyomjuk a majonézt. Hozzávegyítjük a tejfölt és a paradicsompürét. Ízesítjük egy gerezd zúzott fokhagymával, mustárral, citromlével, megkóstoljuk, ha szükséges, sózzuk. Beleforgatjuk a leszűrt főtt kukoricát, hozzákeverjük az összevágott olajbogyót és kapritermést. Ezt kanalazzuk a kivájt paradicsomokba. Pár szál rukkolával díszítjük tálalásnál a tányért.

Zöldfűszeres kecskesajt tésztakosárban

kaloria 270 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.