Majoránnás májpüréleves parmezános ropogóssal

Majoránnás májpüréleves parmezános ropogóssal

A májat csíkokra, a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Egy kevés felhevített olajon megdinsztelünk két fej lila hagymát, majd hozzáadjuk a májat. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük, és takaréklángon megpároljuk. Amikor elkészült, 4 evőkanálnyit kiveszünk belőle a levesbetéthez, és félretesszük. A többit megszórjuk a liszttel, és kicsit átpirítjuk. Felengedjük annyi csontlével, hogy ellepje, azután botmixerrel simára keverjük. Hozzáöntjük a maradék csontlét meg a tejszínt, felforraljuk, és a levest pár perc alatt készre főzzük.
A bagettet vagy a kiflit karikákra vágjuk, és serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Ráhalmozzuk a párolt májcsíkokat, a maradék lila hagymával díszítjük, végül megszórjuk reszelt parmezánnal.

kaloria 360 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.