Makarónitorta
A liszt, a margarin, 1 tojás, a tejföl meg egy csipetnyi só hozzáadásával tésztát gyúrunk, és a hűtőbe rakjuk. Az olajban megpirítjuk a megreszelt vöröshagymát, hozzáadjuk az apróra vágott tarját és a vékonyra szeletelt gombát.
Sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a paradicsompürét, a cukrot és kétszer annyi vizet. Öt percig kis lángon forraljuk. Közben kifőzzük a makarónit, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a fűszeres mártással.
A tésztát kivesszük a hűtőből, és akkorára nyújtjuk, hogy egy tortaformát kibélelhessünk vele, úgy, hogy pereme is legyen. Beletöltjük a makarónit, meghintjük reszelt sajttal, és forró sütőben pirosra sütjük.
Pirított újkrumpli sertésszűzzel, paprikával és paradicsommal