Makarónitorta

Makarónitorta

A liszt, a margarin, 1 tojás, a tejföl meg egy csipetnyi só hozzáadásával tésztát gyúrunk, és a hűtőbe rakjuk. Az olajban megpirítjuk a megreszelt vöröshagymát, hozzáadjuk az apróra vágott tarját és a vékonyra szeletelt gombát.

Sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a paradicsompürét, a cukrot és kétszer annyi vizet. Öt percig kis lángon forraljuk. Közben kifőzzük a makarónit, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a fűszeres mártással.

A tésztát kivesszük a hűtőből, és akkorára nyújtjuk, hogy egy tortaformát kibélelhessünk vele, úgy, hogy pereme is legyen. Beletöltjük a makarónit, meghintjük reszelt sajttal, és forró sütőben pirosra sütjük.

Pirított újkrumpli sertésszűzzel, paprikával és paradicsommal

kaloria 930 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.