A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből a cukor felét hozzáadva kemény habot verünk. A sárgáját a cukor másik felével és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a kettőt összeöntjük. Óvatosan beleszitáljuk a sütőporos lisztet, majd hozzáadjuk a mákot és a fahéjat. A tortaformát körberajzoljuk sütőpapíron, és csak a forma alját használjuk. A tésztát a sütőpapírral fedett lemezre vékonyan rákenve 6 lapot sütünk (6-8 perc laponként).
A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben a cukorral meg a vaníliás cukorral, és elkeverjük benne a zselatint. Ha kihűlt, hozzáadjuk a habbá vert tejszínt is. A torta tetejére és az oldalára 6 evőkanál krémet hagyunk, a többivel megtöltjük a lapokat.
A felső lapját megkenjük a felmelegített, átpasszírozott meggylekvárral. Hagyjuk kicsit száradni. A fehér csokit vízgőz felett az olajjal felolvasztjuk, majd egyenletesen a torta tetejére kenjük. A csokiöntetet csiga alakban rácsorgatjuk, fogpiszkáló segítségével „márványozzuk”. A
maradék krémből rózsákat nyomunk rá, meggyet ültetünk a közepükbe. Az oldalát darált mákkal beszórhatjuk.