Beáztatjuk a mazsolát a pálinkába. Elektromos habverővel több percig keverjük az egész tojásokat a cukorral, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Szögletes tepsiben, 180 fokos sütőben nagy, nem túl vastag lapot sütünk belőle. Finom, puha tészta lesz a végeredmény. Ha kihűlt, keresztben kettévágjuk.
Összefőzzük a tejet a liszttel, majd kihűtjük. Habosra keverjük a puha vajat a cukorral, cseppenként hozzákeverjük a pálinkát is. Habot verünk 2,5 dl tejszínből. Végül összedolgozzuk a lisztes krémet, a cukros vajat és a tejszínhabot is. Beleforgatjuk az összetört málnát és a lecsöpögtetett mazsolát. Az alsó lapra halmozzuk a krém kétharmadát, rátesszük a felső lapot, rákenjük a maradék krémet. A torta oldalát bevonjuk a félretett tejszínből vert habbal. A tetejét is tejszínhabrózsákkal meg citromfűlevelekkel díszítjük.