Gőz felett összeolvasztjuk a 30 dkg étcsokit a porcukorral, majd hozzákeverjük az olívaolajat. Levesszük a gőz felől, belekeverjük a vaníliás cukrot, majd egyesével az egész tojásokat. Végül eloszlatjuk benne a mandulalisztet és a -pálcikákat.
Egy szögletes, közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. Beleöntjük a masszát, elsimítjuk a tetejét. 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Körülbelül 15 perc alatt megsütjük. Nem szabad túlsütni, akkor jó, ha a közepe még ragacsos. Hagyjuk kihűlni.
Összeolvasztjuk a 10 deka ét- vagy tejcsokit a sűrű kókuszkrémmel, rákenjük a kihűlt sütemény tetejére, megszórjuk apró, színes cukorkákkal. Végül kockákra vágva kínáljuk.