Forrás: Pásztor Tünde

Mandulás bundában pirított pulykamell - Anyák napján az ünnepi asztalon

Felszeleteljük a húst, nem kell kiklopfolni. Megsózzuk, és mindkét oldalát megmártjuk a mandulában, kézzel jól rá is lapogatjuk.

Egy serpenyőben pár evőkanál zsiradékot közepes hőfokra melegítünk, és megsütjük benne a húsok mindkét oldalát, közben vigyázunk, nehogy megégjen rajta a mandula.

Május első vasárnapjára, Anyák Napjára a Vidék Íze receptmagazin májusi számában Pásztor Tünde segített megtervezni egy igazi családi meglepetést.

A többfogásos, de egyszerű ebédhez csupa olyan ínycsiklandó ételt választottunk, amelyet a konyhában gyakorlatlanok is könnyen el tudnak készíteni.

Legyen az asztalon:
Saláta szezámolajban sült zöldségekkel, füstölt makrélával; Mandulás bundában pirított pulykamell; Szív alakú joghurtos eperhabtorta sütés nélkül; Fahéjas almamártás; Színes vajas párolt rizs; Kókusztejes-csilis zöldségragu; és egy finom Habos kávé!

kaloria 290 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.