Tészta
10 dkg porcukrot kikeverünk 10 dkg vajjal, a tejföllel és a tojássárgájákkal. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet,
a kakaót és a tojások keményre vert habját. A tésztát sütőpapírral bélelt 30 × 40 cm-es tepsibe öntjük, és a 190-200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Krém
A tejet felforraljuk, hozzáadjuk a darát meg a cukrot, és kevergetve sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, belekeverjük a 25 dkg puha vajat meg a mandulaaromát. A kihűlt krémet a tésztára kenjük. Végül a tortabevonót felolvasztjuk, elkeverjük a 3 dkg vajjal, és bevonjuk vele a kissé már megdermedt krémet. Az elkészült süteményt félhold alakúra szaggatjuk, és tálalásig a hűtőbe tesszük