Mandulás rudacskák

Tészta

A lisztet a sütőporral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztóspirállal) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton jól összedolgozzuk. A tésztát enyhén lisztezett munkalapon átgyúrjuk, majd elfelezzük. Mindkét tésztából egyenként körülbelül 30 cm hosszú hengert formázunk, majd, egymástól legalább 10 cm távolságra, a sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük. A tepsit az előmelegített sütő középső részébe toljuk, és a süteményt hagyományos sütőben alsó és felső sütés mellett 170 fokon, légkeveréses sütőben 150 fokon, gázsütőben pedig 2. fokozaton 15-20 perc alatt megsütjük. Az elkészült sütiket sütőrácsra téve hagyjuk kicsit hűlni, majd 2 cm széles szeletekre vágjuk.

Díszítés

A cukormázat a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük, majd a kihűlt rudacskákat a mázzal ízlés szerint lecsorgatjuk.

kaloria 280 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink