Marhahúsos szendvics rukolával
A hátszínt körülbelül 2 cm-es szeletekre vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. Serpenyőben, kevés olajon
a szeletek mindkét oldalát 1-2 percig sütjük. A húst ezután átrakjuk egy tepsibe, betesszük a 230 fokra előmelegített sütőbe, és 10-12 perc alatt megsütjük úgy, hogy a belseje
egy kicsit rózsaszínű maradjon. Kivesszük a sütőből, és letakarva pihentetjük.
Négy szelet kenyeret megkenünk mustárral, ráhalmozzuk a nagyon vékonyra szeletelt marhahúst, majd a rukolát. Az olajból, pár csepp balzsamecetből, az elkapart fokhagymából meg egy csipet sóból öntetet készítünk, és finoman meglocsoljuk vele a salátát. Végül a szendvicsekre
ráhelyezzük a félretett kenyérszeleteket, és azonnal tálaljuk.