A TEKERCSHEZ
Elkészítjük a tölteléket, majd a sonkaszeleteket kiterítjük,
és egy kiskanál segítségével egy-egy csík krémet halmozunk a közepükre, majd mindegyiket feltekerjük. A végüket megmártjuk a félretett metélőhagymában. Önmagában is nagyon finom, de tegyünk ki az asztalra néhány péksüteményt, pár szem paradicsomot is.
– A hozzávalók ára négy személyre 1800 Ft (2004 márciusában)
A TÖLTELÉKHEZ
Egy nagy tálba rakjuk a krémsajtot, rámorzsoljuk a márványsajtot. Hozzáadjuk a finomra vágott snidling felét, a lereszelt fokhagymát meg tormát. Durvára darált színes borssal ízesítjük. Habosra kikeverjük. Megkóstoljuk, valószínűleg só már nem kell bele, mert a márványsajt és a sonka eleve sós, de ha nagyon sótlannak érezzük, tegyünk hozzá egy csipetnyit. Ezután elkészítjük a tekercseket.