Nagy szeletekre vágjuk a húst, gyengéden kiveregetjük. Besózzuk, és hagyjuk kicsit állni.
A krumplit meghámozzuk, a reszelő durvábbik oldalán lereszeljük, sóval összekeverjük és hagyjuk állni vagy negyedórát. Utána kinyomkodjuk, és összekeverjük a tojással, pár evőkanál liszttel. Sóval, borssal, fokhagymaporral ízesítjük.
A húsokat szárazra töröljük, először lisztbe forgatjuk, majd mindkét oldalukra rányomkodjuk a krumplis masszát. Azonnal nagyon bő, nagyon forró olajba rakjuk, pár perc múlva közepesre vesszük a lángot, és a bundás szeletek mindkét oldalát ropogósra sütjük.
Tálalásnál a szeleteket megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal (mint a lángosokat). Önmagában is megállja a helyét, mert a bundája maga a köret, de nagyétkűeknek adhatunk mellé petrezselymes rizst is.