Forrás: Pásztor Tünde

Mediterrán csirkeragu

  1. Csíkokra vágjuk a csirkehúst, majd forró serpenyőben megfuttatjuk a kevés olajon. Nagyobb kockákra vágjuk a lila hagymát, a cukkinit, a padlizsánt és a paprikát, ezeket is a hús mellé dobjuk a serpenyőbe. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Mielőtt elkészülne, beletesszük a szintén felkockázott paradicsomot, morzsolunk rá némi kakukkfüvet. Alaposan összeforraljuk.
  2. Bármilyen egyszerű körettel kínálhatjuk (párolt rizs, sült burgonya), de nagyon finom friss kenyérrel is.

Pulykaragu karfiollal és újkrumplival

Tárkonyos savanyú hagymaragu

 

kaloria 370 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink