Medvehagymás túrógombóc

A túróval összekeverjük a megmosott, nagyobb darabokra felvagdalt medvehagymát. Egy tálba áttesszük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet és a zsemlemorzsát, sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük. Végül lazán beleforgatjuk a fehérjékből vert habot (mivel elég sűrű a massza, kicsit meg fog törni, de nem baj). Mivel nincs benne búzadara, nem kell állni hagyni, rögtön dolgozhatunk vele. Vizes kézzel gombócokat formázunk. Egy nagy fazékban sós vizet forralunk, kifőzzük benne. Vajra kiszedjük, parmezánnal tálaljuk.

kaloria 350 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.