Meggyes-vaníliás rétesbatyu

Sűrű vaníliapudingot főzünk a porból és a kétféle cukorból a három deci tejjel. Hagyjuk teljesen kihűlni.

A réteslapokból nagyobb négyzeteket vágunk. Kettőt-kettőt egymásra fektetünk, közben olvasztott vajjal megkenjük.

Teszünk a közepükre egy-egy adag hideg vaníliapudingot, rakunk rá 6-10 szem meggyet. Összecsavarjuk felül, hogy szép kis batyu legyen, s madzaggal megkötjük. Olvasztott vajjal lekenjük. A kis csomagokat a muffinsütő mélyedéseibe tesszük, így biztosan meg fogják tartani a formájukat. 160 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Nagyon jól illik mellé a meggymártás.

Bedobálós túrós

kaloria 160 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.