Mexikói kukorica paradicsomos mártogatóval

Sós vízben 15 perc alatt megfőzzük a kukoricát. Utána beszórjuk mexikói fűszerkeverékkel, és kevés zsiradékon körbesütjük egy nagy serpenyőben. Az edényt szárazra töröljük, és megpirítjuk benne a cikkekre vágott tortillát.

A mártáshoz egy gerezd zúzott fokhagymát kevés zsiradékon megpirítunk. Ráöntjük a paradicsomot. Elkezdjük forralni. Közben az összes többi hozzávalót felaprítjuk, beleszórjuk a mártásba. Sózzuk, borsozzuk, és kis lángon még tíz percig rotyogtatjuk.

Mézes kukorica gyümölcsökkel és kéksajttal

 

kaloria 310 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.