A bulgurt fél liter vízben puhára főzzük, alkalmanként megkeverve. Amikor elkészült, beleforgatjuk a lecsepegtetett kukoricakonzervet, egy csipet köménnyel fűszerezzük. Ízlés szerint sózhatjuk-borsozhatjuk.
A tejfölt elkeverjük a citrom levével, sóval, borssal.
A lazacfilét négy részre vágjuk, a szeleteket egy kisebb tepsire fektetjük, és meglocsoljuk olívaolajjal meg szójaszósszal. Frissen őrölt borssal meghintjük, ízlés szerint kevés sóval is, de utóbbival legyünk óvatosak, a szójaszósz magában is elég sós.
lazacA gyömbért megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk (például zöldséghámozóval), és beborítjuk vele a lazacfilék tetejét. Végül a mézet is rácsorgatjuk, és 175 fokos sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Azonnal tálaljuk bulgurral és a citromos tejföllel.