Forrás: Receptposta

Miccsek

ELŐKÉSZÍTÉS: 1 óra – PIHENTETÉS: 2 nap – A HOZZÁVALÓKAT 10 személyre számítottuk – A húst többszörösen ledaráljuk, és igen jól összekeverjük. Hozzáadjuk a fűszereket, és nagyon alaposan összekeverjük. (Ha szeretjük a pikáns ízeket, fűszerezhetjük erősebben.) Porcelán- vagy zománcos tálba tesszük lefóliázva, és egy napig érleljük. Egy nap múlva kivesszük, hozzágyúrunk 2-2,5 dl hideg vizet, és belekeverjük a szódabikarbónát. Ismét jól összedolgozzuk, és visszarakjuk egy napra a hűtőbe. A következő nap kivesszük, nedves kézzel kis kolbászokat formázunk. Roston, grillserpenyőben vagy gázlángra tett lyukacsos rostélyon gyakran forgatva alaposan körbesütjük. Tormával, mustárral, kenyérrel fogyasztjuk.

kaloria 290 CAL
ido 2940 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

10 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink