Milánói farfalle rántott csirkemellfalatokkal

Elkészítjük a ragut. Az olívaolajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzátesszük a megtisztított, feldarabolt gombát, és öt percig pároljuk egyet. Rárakjuk a felaprított sonkát, ízesítjük őrölt babérral, kakukkfűvel, oregánóval, cukorral, sóval, borssal. Felöntjük az alaplével, és tíz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a paradicsompürét is, és addig főzzük, míg a mártás jól be nem sűrűsödik.

Bő, sós vízben kifőzzük a tésztát, összekeverjük a raguval.

A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a szokásos módon panírozzuk, majd bő, forró zsiradékban pár perc alatt aranybarnára sütjük, ezt adjuk a tészta mellé. Tálalásnál a meghintjük a tésztát némi reszelt sajttal.

Bolognai spagetti

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink