Összekeverjük a lenmagot a vízzel, és hagyjuk kicsit állni.
Egy tálban összekeverjük a háromféle lisztet a csokicseppel, a kakaóval, a sütőporral, a cukorral, a csipet sóval meg a fahéjjal.
Egy másik tálban összekeverjük a citromlevet gyümölcspürével, a vizes lenmaggal, az olvasztott kókuszzsírral.
A muffinsütő mélyedéseibe papírkosárkákat rakunk, a sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Összekeverjük a nedves és a száraz hozzávalókat. Sűrű, még éppen terülő masszát kell kapnunk. Egy habzsák vagy két evőkanál segítségével beletöltjük a papírkosarakba, és azonnal betoljuk a sütőbe.
Körülbelül 20 perc alatt megsütjük – beleszúrt hurkapálcával tudjuk ellenőrizni, átsült-e. A beletett csokitól egy picit mindig maszatos lesz a pálcika, de nem szabad túlsütni. Rácsra állítjuk, teljesen kihűtjük.
A tetejére az összetört csokit gőz felett összeolvasztjuk a kókuszzsírral, levesszük a gőz felől, és beledolgozzuk a kókusztejet is. Lehűtjük, majd elektromos habverővel alaposan átkeverjük. Rákenjük a kis sütemények tetejére, megszórjuk cukorkonfettivel.
Ezeket már látta?