Mini kakaós csiga

Hosszú, vékony téglalapra kinyújtjuk a tésztát. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd eloszlatjuk benne a kakaóport és a durvára tört étcsokit. Megkenjük vele a kinyújtott tésztát. Feltekerjük, mint a bejglit. Egy centi vastag csigákra felvágjuk. Egy sütőlemezre sütőpapírt fektetünk, rásorakoztatjuk a csigákat (nem túl szorosan egymás mellé, mert még nőni fognak).

Szobahőmérsékleten hagyjuk állni 20 percet, lekenjük az oldalát felvert tojással, majd 210 fokos sütőbe toljuk, 15 perc alatt halványbarnára sütjük.

 

 

kaloria 300 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.